Vi söker dig som har stor social kompetens och är duktig på att bygga relationer. Som Account Manager arbetar du med egna kunder från första kontakt och framåt. Försäljningen av våra tjänster sker till företag i hela Sverige.

Vill du bli en av oss?

Har du en positiv inställning och är redo för nästa steg i karriären?
Vill du jobba i ett snabbt växande företag och vara med på vår resa och ta oss framåt?

För att trivas och lyckas hos oss så behöver du vara:

  • Resultatinriktad
  • Engagerad
  • Förtroendeingivande
  • Självständig

Om du tror att du har rätt egenskaper för den här tjänsten så vill vi gärna träffa dig oavsett vad du har för tidigare erfarenheter.

TopBorn drivs av stora visioner och befinner sig just nu i en expansiv fas. Vi letar alltid efter härliga personer med en bra inställning och engagemang som vill vara med och växa tillsammans med oss. Vi är en modern byrå med siktet inställt på digital närvaro och lönsam marknadsföring. Hela vår verksamhet bygger på gemensamt engagemang, hög kvalitet och strävan efter att leverera lönsamma och värdefulla lösningar åt våra kunder. Vi tillsammans arbetar för att skapa en arbetsplats som gynnar både oss som kollegor och våra kunder, det är så vi vill ha det här på TopBorn. En kreativ och sprudlande plats där alla spelare är minst lika viktiga och bidrar till möjligheterna att ge kunderna det allra bästa av oss.

Heltid

Start i augusti