Som Content writer på TopBorn kommer du att jobba med att skriva texter åt våra kunder inom internetmarknadsföring och företagspresentationer.

Gillar du att skriva? Är du allmänbildad och kreativ med lust för att lära dig nya saker? Då är det här det perfekta extrajobbet för dig!

Som person är du social, problemlösningsorienterad och trivs med ett högt tempo. Du får alltid saker gjorda och är van vid att arbeta självständigt.

TopBorn drivs av stora visioner och befinner sig just nu i en expansiv fas. Vi letar alltid efter härliga personer med en bra inställning och engagemang som vill vara med och växa tillsammans med oss. Vi är en modern byrå med siktet inställt på digital närvaro och lönsam marknadsföring. Hela vår verksamhet bygger på gemensamt engagemang, hög kvalitet och strävan efter att leverera lönsamma och värdefulla lösningar åt våra kunder. Vi tillsammans arbetar för att skapa en arbetsplats som gynnar både oss som kollegor och våra kunder, det är så vi vill ha det här på TopBorn. En kreativ och sprudlande plats där alla spelare är minst lika viktiga och bidrar till möjligheterna att ge kunderna det allra bästa av oss.

Timmar vid behov

Start i augusti